dinsdag 3 maart 2015

Keep It Healthy #1 intro

Hee lezers en lezeressen,
Het nieuwe jaar, iedereen wilt het gezond gaan doen. Je instagram wordt overspoeld met motivatie quotes, platte buiken en gezonde recepten. Maar nu het begin maart is, merken wij dat de social media dieeters zijn gestopt en hebben besloten om het over 9 maanden opnieuw te proberen. Zonde want je had toch zulke goede voornemens ?

Wij hebben besloten om een serie te maken over het gezond houden van je leven, en je goede voornemens niet te laten wachten tot het nieuwe jaar. Begin nu and Keep It Healthy ! Je kan van alles in deze serie tegen komen, van recepten tot een simpele workout.

Haak je af omdat zoiets echt alleen voor oude wijven zijn die met spoed 20 kg moeten afvallen, STOP, wij zijn zelf een dood normale tieners die echt niet hoeft af te vallen. Maar deze serie Keep It Healthy gaat over het gezond houden van je leven. Want wij spreken uit ervaring dat wij nogal last hebben van ongezonde gewoontes. Niks ergs mee maar achteraf baal je dan ook wel als je net iets te veel hebt gegeten.. En wij willen jullie helpen om dat gezond te houden, en het niet te vaak laten gebeuren!

We hopen dat we jullie genoeg hebben kunnen informeren over deze nieuwe serie die gaat plaats vinden op TLguide. Heb je nou toch vragen stel ze in de comments of stuur ons een mailtje !
Xx Meike & Nina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten